Vztah měnové a fiskální politiky ČR v letech 1993 - 2004 a perspektivy jeho vývoje v souvislosti se vstupem do EU - Baštincová, Jana; Koderová, Jitka; Štork, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Vymezení pojmů - měnová a fiskální politika. Měnová a fiskální politika a jejich specifika v ČR. Etapy integrace České republiky do EU
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses