Účetní řešení fúzí podniků na příkladu stavební firmy - Křupka, Petr; Vomáčková, Hana; Ulrich, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Fúze - úvod do problematiky. Koncepce fúzí v českém prostředí. Koncepce fúzí v mezinárodním pohledu
Vedoucí práce: Hana Vomáčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: doplňování knihovních fondů; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; library acquisitions; master's theses