Ocenění dobrovolné práce v praxi - Fraňová, Katarína (2007)
Historie dobrovolnictví. Ekonomická hodnota dobrovolné práce v různých zemích světa. Metody ocenění dobrovolné práce v České republice a porovnání jejich hodinových hodnot