Ocenění dobrovolné práce v praxi - Fraňová, Katarína; Novák, Tomáš, 1979-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Historie dobrovolnictví. Ekonomická hodnota dobrovolné práce v různých zemích světa. Metody ocenění dobrovolné práce v České republice a porovnání jejich hodinových hodnot
Vedoucí práce: Tomáš Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses