Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. - Hrbková, Eva (2007)
Finanční analýza zabývající se hodnocením finančního zdraví společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. Teoretická východiska a aplikace