Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. - Hrbková, Eva; Lebedzeu, Uladzimir; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Finanční analýza zabývající se hodnocením finančního zdraví společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. Teoretická východiska a aplikace
Vedoucí práce: Uladzimir Lebedzeu
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses