Algoritmy pro detekci plagiátů u programů a textů - Frühauf, Michal (2006)
Případy plagiátorství. Právní normy autorství. Identifikace plagiátů v psaném textu. Algoritmy detekce plagiátů. Počítačové kódy a jejich plagiáty