Algoritmy pro detekci plagiátů u programů a textů - Frühauf, Michal; Pavlíček, Luboš; Tichý, Vladimír, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Případy plagiátorství. Právní normy autorství. Identifikace plagiátů v psaném textu. Algoritmy detekce plagiátů. Počítačové kódy a jejich plagiáty
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses