Marketingová kampaň založená na vyhledávacích strojích - Šindelářová, Jana (2007)
Internet jako marketingové médium. Průběh marketingové kampaně založené na vyhledávacích strojích. Subjekty věnující se SEM na českém trhu. Náklady a měření účinnosti SEM. On-line nástroje na testování