Marketingová kampaň založená na vyhledávacích strojích - Šindelářová, Jana; Jandoš, Jaroslav; Gála, Libor, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Internet jako marketingové médium. Průběh marketingové kampaně založené na vyhledávacích strojích. Subjekty věnující se SEM na českém trhu. Náklady a měření účinnosti SEM. On-line nástroje na testování
Vedoucí práce: Jaroslav Jandoš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses