Analýza hodnotenia verejných zákaziek na úrovni municipality - Molnárová, Lucia; Ochrana, František, 1952-; Ševčík, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Stručný rozbor základních faktů zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Analýza metod hodnocení veřejných projektů, zakázek a metod stanovení váh kritérií. Uplatnění vybraných analyzovaných postupů při hodnocení veřejných zakázek konkrétní municipality
Vedoucí práce: František Ochrana
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: veřejné zakázky; finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; public contracts; master's theses