Teorie portfolia - Blaheta, Petr; Brada, Jaroslav, 1964-; Pígl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Vytváření reálných dat množiny efektivních portfolií na základě Markowitzova modelu. Zpracování dat. Množiny efektivních portfolií K a L
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses