Analýza efektivnosti digitálního archivu - Žižková, Veronika; Kunstová, Renata, 1962-; Maryška, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Stručná charakteristika firmy ADP. Vznik ADP archivu. Vlastní analýza ADP archivu. Přínosy řešení digitálního archivu ve společnosti ADP
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses