Analýza projektu Detekce podezřelých bankovních operací - Beránková, Kateřina (2007)
Základní pojmy a rysy řízení projektů. Koncepce projektu. Uplatnění modelů v projektovém řízení. Charakteristika oblasti podezřelých bankovních operací