Analýza projektu Detekce podezřelých bankovních operací - Beránková, Kateřina; Hrůzová, Helena, 1954-; Felcmanová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Základní pojmy a rysy řízení projektů. Koncepce projektu. Uplatnění modelů v projektovém řízení. Charakteristika oblasti podezřelých bankovních operací
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: praní špinavých peněz; projektový management; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; money laundering; project management; master's theses