Kritéria hodnocení plnotextových vyhledávacích strojů - Chrást, Tomáš (2007)
Obecně o plnotextovém vyhledávání na internetu. Přístup k hodnocení plnotextových vyhledávačů. Představení jednotlivých českých vyhledávačů