Kritéria hodnocení plnotextových vyhledávacích strojů - Chrást, Tomáš; Gála, Libor, 1965-; Novák, Luděk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Obecně o plnotextovém vyhledávání na internetu. Přístup k hodnocení plnotextových vyhledávačů. Představení jednotlivých českých vyhledávačů
Vedoucí práce: Libor Gála
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: evaluace; internet; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; evaluation; Internet; bachelor's theses