Logistické společnosti a jejich on-line podpora - Pešta, Martin; Jandoš, Jaroslav; Čech, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Internet a jeho uživatelé. Logistické společnosti v ČR. Analýza Track and Trace systémů DHL a TNT. Hodnocení webových stránek
Vedoucí práce: Jaroslav Jandoš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: trinitrotoluen; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; trinitrotoluene; bachelor's theses