Zdanění příjmů z kapitálového majetku v podmínkách volného pohybu kapitálu - Hrubý, Petr (2007)
Úvod do problematiky zdanění kapitálových příjmů. Zdanění dividend a úroků. Komparace daňového zatížení dividend a úroků