Zdanění příjmů z kapitálového majetku v podmínkách volného pohybu kapitálu - Hrubý, Petr; Vančurová, Alena, 1957-; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Úvod do problematiky zdanění kapitálových příjmů. Zdanění dividend a úroků. Komparace daňového zatížení dividend a úroků
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: pohyb kapitálu; zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; capital movement; master's theses