Rozpoznávání řeči - Brokeš, Josef; Jirků, Petr, 1942-2017; Strossa, Petr, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Model tvorby řeči. Problémy spojené s rozpoznáváním řeči. Aplikace rozpoznávání řeči. Syntéza řeči. Současné produkty rozpoznávání řeči
Vedoucí práce: Petr Jirků
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses