Specifika vývoje webových aplikací - Krejčík, Jan; Brabec, Tomáš; Ondrák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Srovnání desktopových a webových aplikací. Vývoj webových aplikací. Klasické metodiky a modely životního cyklu
Vedoucí práce: Tomáš Brabec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: World Wide Web; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; World Wide Web; bachelor's theses