Porovnání specifikací jazyka XHTML - Vávra, Ondřej (2007)
Současné trendy v oblasti publikování informací na Internetu. Vývoj značkovacích jazyků. Charakteristika jazyku XHTML (Extensible Hypertext Markup Language). Porovnání tří specifikací XHTML. Rozdíly XHTML oproti HTML