Porovnání specifikací jazyka XHTML - Vávra, Ondřej; Gála, Libor, 1965-; Novák, Luděk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Současné trendy v oblasti publikování informací na Internetu. Vývoj značkovacích jazyků. Charakteristika jazyku XHTML (Extensible Hypertext Markup Language). Porovnání tří specifikací XHTML. Rozdíly XHTML oproti HTML
Vedoucí práce: Libor Gála
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: HTML (značkovací jazyk); XHTML (značkovací jazyk); XML (značkovací jazyk); informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; HTML (document markup language); XHTML (document markup language); XML (document markup language); bachelor's theses