Podpora týmové práce ve Visual Studiu 2005 - Bureš, Petr; Buchalcevová, Alena, 1958-; Jirsák, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Stav před uvedením nástroje Visual Studio team system. Nové prvky v produktu. Charakteristika demonstračního projektu
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: projektový management; týmová práce; workflow; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; project management; team work; workflow; bachelor's theses