Dolování dat jako součást podnikového zpravodajství - Bláha, Michal; Rydzi, Daniel; Studnička, Lumír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Charakteristika business intelligence. Druhy databází. Dolování dat. Systémy pro dobývání znalostí z databází
Vedoucí práce: Daniel Rydzi
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses