Objektová analýza a návrh webových aplikácií s využitím WebML a WebRatio - Juhás, Michal (2007)
Popis metodiky WebML. Modelování velkých systémů. Nástroje WebRatio a Enterprise Architect. Vývoj v společnosti ComAp, s.r.o. Doporučující metodika pro ComAp, s.r.o.