Objektová analýza a návrh webových aplikácií s využitím WebML a WebRatio - Juhás, Michal; Stanovská, Iva; Zahradník, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Popis metodiky WebML. Modelování velkých systémů. Nástroje WebRatio a Enterprise Architect. Vývoj v společnosti ComAp, s.r.o. Doporučující metodika pro ComAp, s.r.o.
Vedoucí práce: Iva Stanovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: analýza; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses