Problematika open source licencí ve státní správě - Koudelka, Jiří; Wokounová, Sára, 1979-; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Definice pojmu open source licence. Výhody a nevýhody open source softwaru. Příklady využití open source ve státní správě
Vedoucí práce: Ota Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: licence; státní správa; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; licenses; state administration; bachelor's theses