Zabezpečení webových aplikací - Pelcl, Ladislav; Rydzi, Daniel; Kachlík, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Vybrané způsoby zabezpečení. Transparentní šifrování. Zabezpečení intranetových aplikací
Vedoucí práce: Daniel Rydzi
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: World Wide Web; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; World Wide Web; bachelor's theses