Virtuální komunity jejich podpora prostřednictvím IS/ICT, způsoby organizace a motivace - Štverák, Martin (2006)
Popis virtuálních komunit. Založení a fungování virtuální komunity. Historie a popis konkrétních virtuálních komunit. Podpora komunitních serverů prostřednictvím IS/ICT