Virtuální komunity jejich podpora prostřednictvím IS/ICT, způsoby organizace a motivace - Štverák, Martin; Šalamon, Tomáš; Svatoš, Oleg; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Popis virtuálních komunit. Založení a fungování virtuální komunity. Historie a popis konkrétních virtuálních komunit. Podpora komunitních serverů prostřednictvím IS/ICT
Vedoucí práce: Tomáš Šalamon
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: servery; World Wide Web; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; servers; World Wide Web; bachelor's theses