Zabezpečení webových aplikací v prostředí .NET technologie - Fischer, Roman (2007)
Charakteristika ASP.NET internetové aplikace. Nastavení www serveru. SSL a digitální certifikáty. Konfigurace aplikací ASP.NET. Ochrana aplikace na úrovni aplikačního kódu