Zabezpečení webových aplikací v prostředí .NET technologie - Fischer, Roman; Rydzi, Daniel; Hromádka, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Charakteristika ASP.NET internetové aplikace. Nastavení www serveru. SSL a digitální certifikáty. Konfigurace aplikací ASP.NET. Ochrana aplikace na úrovni aplikačního kódu
Vedoucí práce: Daniel Rydzi
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses