Dokumentace aplikace pro její uvedení do provozu - Sládek, Pavel (2006)
Zásady pro tvorbu dokumentace. Faktory ovlivňující dokumentaci pro uvedení aplikace do provozu. Součásti dokumentace pro uvedení aplikace do provozu. UML jako prostředek pro zápis diagramů