Dokumentace aplikace pro její uvedení do provozu - Sládek, Pavel; Pavlíček, Luboš; Šrámková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Zásady pro tvorbu dokumentace. Faktory ovlivňující dokumentaci pro uvedení aplikace do provozu. Součásti dokumentace pro uvedení aplikace do provozu. UML jako prostředek pro zápis diagramů
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: dokumentace; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; documentation; bachelor's theses