Aktuální trendy ve vývoji webových aplikací PHP frameworky - Zgraja, Michal; Brabec, Tomáš; Špánek, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Programování v současnosti. Softwarové frameworky. Představení vybraných frameworků. Systém hodnocení. Technická a netechnická kritéria
Vedoucí práce: Tomáš Brabec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses