Leasingové financování a jeho porovnání s úvěrem - Reho, Aleš (2007)
Charakteristika leasingu. Druhy leasingových operací. Výhody a nevýhody leasingu. Analýza leasingového trhu v ČR v r. 2005. Daňové aspekty leasingového financování. Podstata a druhy úvěrů