Leasingové financování a jeho porovnání s úvěrem - Reho, Aleš; Müllerová, Libuše, 1945-; Brandejs, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Charakteristika leasingu. Druhy leasingových operací. Výhody a nevýhody leasingu. Analýza leasingového trhu v ČR v r. 2005. Daňové aspekty leasingového financování. Podstata a druhy úvěrů
Vedoucí práce: Libuše Műllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses