Analýza sekundárního trhu bytů v Praze v letech 2002 a 2006 - Kubečka, Petr (2007)
Subjekty působící na trhu nemovitostí. Specifika trhu s rezidenčními nemovitostmi. Faktory ovlivňující cenu nemovitosti. Charakteristika hlavního města Prahy