Analýza sekundárního trhu bytů v Praze v letech 2002 a 2006 - Kubečka, Petr; Šlechtová, Jitka; Milek, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Subjekty působící na trhu nemovitostí. Specifika trhu s rezidenčními nemovitostmi. Faktory ovlivňující cenu nemovitosti. Charakteristika hlavního města Prahy
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses