Extending Java with AOP - Grék, Jan; Pavlíček, Luboš; Hamerník, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Charakteristika programovacích jazyků. Základy AOP. Charakteristika jazyku AspectJ a CaesarJ a vztahy k programovacímu jazyku Java
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: Java (programovací jazyk); informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Java (programming language); bachelor's theses