Účetnictví a účetní zásady dle UK GAAP srovnání dvou účetních systémů - Gürtlerová, Lucie; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Ištvánfyová, Jana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Účetní systémy. Peníze, pohledávky, krátkodobý finanční majetek. Pořizovací náklady nakupovaných zásob. Dlouhodobá hmotná aktiva. Krátkodobé a dlouhodobé závazky. České účetní standardy
Vedoucí práce: Jaroslava Roubíčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses