Organizační architektura společnosti Heaton, a.s. - Bartošová, Veronika; Dědina, Jiří, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Účel a postavení firmy na trhu. Styly řízení. Prostředí firmy Heaton, a.s. Analýza vnitřních zdrojů a schopností společnosti
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: architektura; firmy; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; architecture; firms; bachelor's theses