Simulace burzy cenných papírů multiagentním systémem - Smutný, Karel; Brada, Jaroslav, 1964-; Pígl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Úvod do multiagentních systémů. Ekonomická role finančních trhů. Hypotéza efektivních trhů. Popis implementace systému MAES. Společné předpoklady experimentů
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses