Informační podpora strategického řízení - Svobodová, Jana (2007)
Vysvětlení pojmu strategické řízení. Informační podpora strategického řízení v germanofonní oblasti podle Jürgena Webera a podle anglosaského zástupce Roberta S. Kaplana