Informační podpora strategického řízení - Svobodová, Jana; Král, Bohumil, 1952-; Wagner, Jaroslav, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Vysvětlení pojmu strategické řízení. Informační podpora strategického řízení v germanofonní oblasti podle Jürgena Webera a podle anglosaského zástupce Roberta S. Kaplana
Vedoucí práce: Bohumil Král
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: Balanced Scorecard; podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; Balanced Scorecard; master's theses