Kreativní účetnictví - Hamplová, Barbora; Pelák, Jiří, 1977-; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Vysvětlení pojmu kreativní účetnictví. Klasifikace kreativního účetnictví. Vysvětlení pojmu earnings management. Sféry použití kreativního účetnictví
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses