Internetový marketing ve vyhledávačích pro www.archcich.cz - Hadrava, Tomáš (2007)
Základy marketingu ve vyhledávacích. Strucná historie kontextové reklamy. Charakteristika SEO–search engine optimization. Sestavení seznamu klíčových slov. Popis firmy Jan Cichra a projektu archcich.cz. Optimalizace pro vyhledávace homepage archcich.cz