Internetový marketing ve vyhledávačích pro www.archcich.cz - Hadrava, Tomáš; Koudelka, Jan; Stříteský, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Základy marketingu ve vyhledávacích. Strucná historie kontextové reklamy. Charakteristika SEO–search engine optimization. Sestavení seznamu klíčových slov. Popis firmy Jan Cichra a projektu archcich.cz. Optimalizace pro vyhledávace homepage archcich.cz
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; klíčová slova; master's theses; key words